Offentligt handlet firma køber $ 150.000.000 i Bitcoin, siger Holding BTC Superior til at holde amerikanske dollar

Efter MicroStrategy og Squares fodspor investerer Bitcoin-mineselskabet Marathon Patent Group nu en stor del af sin skatreserve i BTC.

Marathon købte 150 millioner dollars i BTC til lidt mere end 31.000 dollars pr. Bitcoin ifølge en pressemeddelelse fra virksomheden.

Siger Merrick Okamoto, Marathons formand og administrerende direktør

”Ved at købe Bitcoin til en værdi af 150 millioner dollars har vi fremskyndet processen med at opbygge Marathon til det, vi mener er det de facto investeringsvalg for enkeltpersoner og institutioner, der søger eksponering for denne nye aktivklasse.

Vi mener også, at det vil være en bedre langsigtet strategi at holde en del af vores egne reserver i Bitcoin end at holde amerikanske dollars, svarende til andre fremtidsrettet virksomheder som MicroStrategy. ”

Ifølge CoinMarketCap ejer MicroStrategy nu cirka 70.784 BTC til en værdi af mere end 2,25 milliarder dollars. Square har købt 4.709 BTC til en værdi af omkring $ 148 millioner.

Okamoto bemærker, at Marathon har indgået kontrakt med at købe 103.060 minearbejdere, der forventes at blive fuldt ud indsat i første kvartal

”Hvis alle minearbejdere var operationelle i dag, baseret på Bitcoin-netværks nuværende sværhedsgrad, ville vi producere cirka 55-60 bitcoins om dagen. Men ved at udnytte vores kontanter til at investere i Bitcoin nu har vi omdannet vores potentiale til at være en ren-play investering til en realitet. ”