GOUDEN STIER PETER SCHIFF NOEMT BITCOIN DE „GROOTSTE“ BUBBLE DIE HIJ OOIT HEEFT GEZIEN.

Bitcoin heeft een sterke rally ondergaan sinds de cryptocurrency bijna tot $0 daalde in maart.
Zelfs nog steeds heeft Peter Schiff volgehouden dat Bitcoin een zeepbel blijft.
BITCOIN ZOU DE GROOTSTE ZEEPBEL OOIT KUNNEN ZIJN, STELT SCHIFF
Bitcoin heeft een sterke rally ondergaan sinds de cryptocurrency bijna tot $0 daalde in maart. De cryptocurrency handelt momenteel voor $13.300, ver boven de dieptepunten van $3.500 in maart.

Tijdens deze rally heeft de gouden stier Peter Schiff volgehouden dat Bitcoin een zeepbel blijft.

14 BTC & 95.000 Free Spins voor elke speler,  Crypto Bank alleen in mBitcasino’s Exotic Crypto Paradise! Speel nu!
Dat heeft hij op 28 oktober duidelijk gemaakt. De fondsmanager en de libertaire belegger maakte gisteren de volgende opmerking en zei dat Bitcoin waarschijnlijk de grootste bubble is die hij ooit heeft gezien:

„Als je de grootte van de activabellen meet op basis van de mate van overtuiging die kopers hebben in hun handel, dan is de #Bitcoin-zeepbel de grootste die ik ooit heb gezien. Bitcoin-kopers hebben meer vertrouwen dat ze gelijk hebben en weten zeker dat ze niet kunnen verliezen dan dotcom- of huizenkopers waren tijdens die bubbels“.

Als je de grootte van de activa bubbels meet op basis van het niveau van de overtuiging van kopers in hun handel, is de #Bitcoin-zeepbel de grootste die ik heb gezien. Bitcoin-kopers hebben meer vertrouwen dat ze gelijk hebben en weten zeker dat ze niet kunnen verliezen dan dotcom- of huizenkopers waren tijdens die bubbels.

– Peter Schiff (@PeterSchiff) 28 oktober 2020

Schiff vergelijkt Bitcoin met de Dotcom Boom en Bust en de 2000s Housing Bubble in dit bericht. Beide bellen markeerden enkele van de meest euforische markten die ooit in de geschiedenis van de mensheid zijn geweest.

Dit is niet de eerste keer dat Schiff twijfelt aan het feit dat Bitcoin steeds hogerop komt. Hij zei eerder deze maand:

„Bitcoin heeft 4% op het nieuws gezet dat Square $50 miljoen (1% van de totale activa) heeft geïnvesteerd in #BTC. Maar die aankoop heeft al plaatsgevonden. Speculanten wedden dat de aankondiging nieuwe kopers zal aantrekken. Het echte nieuws is dat Square er niet in geslaagd is om BTC boven zijn hoogte van 2019 te duwen.“

HET AFNEMENDE AANTAL SCEPTICI…

Schiff maakt deel uit van een pool van een afnemend aantal BTC-sceptici.

Michael J. Saylor, CEO van MicroStrategy, was vele jaren geleden een sterke criticus van Bitcoin. Een van zijn tweets dook onlangs weer op, waarbij hij de asset met anderen deelde.

Nu is hij misschien wel een van de grootste supporters. Hij heeft zijn bedrijf geduwd om een groot bedrag aan Bitcoin te verwerven, $425 miljoen waard, dat nu ongeveer $500 miljoen waard is. Hij bezit zelf ook honderden miljoenen aan Bitcoin en noemt het een van de beste investeringen die hij heeft gezien.

„Deze investering weerspiegelt onze overtuiging dat BTC, als ’s werelds meest algemeen aanvaarde cryptocurrency, een betrouwbare opslagplaats van waarde is en een aantrekkelijk beleggingsobject met meer waardevermeerdering op lange termijn dan het aanhouden van contant geld. Sinds zijn oprichting meer dan tien jaar geleden heeft BTC zich ontpopt als een belangrijke aanvulling op het wereldwijde financiële systeem, met kenmerken die zowel voor individuen als voor instellingen nuttig zijn. MicroStrategy heeft BTC erkend als een legitiem beleggingsinstrument dat superieur kan zijn aan cash en heeft daarom van Bitcoin het belangrijkste onderdeel van zijn treasuryreservestrategie gemaakt“.

Beleggers zoals Raoul Pal, CEO van Real Vision en een hedgefondsveteraan, en miljardair Wall Street-investeerder Paul Tudor Jones zijn ook Bitcoin-stieren.